VIATGE A FRANÇA

Aquest any tornem a viatjar a França, aquest any anirem amb els equips de futbol Infantil i Benjamí "A" de l'Esport Base del Papiol ens han tornat a convidar a jugar a un torneig de l'1 al 3 de juny del 2018.

La passada edició el nostre Infantil es va proclamar guanyador del torneig del Club Footbal Lalbenque Fontanes, aquell mateix dia ens van comunicar que el vencedor del torneig a l'any següent hauria d'anar a posar el títol en joc. 
I així ha sigut, fa poc dies es van tornar a posar en contacte amb nosaltres comunicant-nos que els faria molta il·lusió tornar-nos a convidar, però aquest any volien dos equips Catalans al seu torneig i així seguir fent el salt de Torneig de categoria Nacional a Internacional.

El torneig se celebrà a la població de Lalbenca, situada a 100 km de Toluse, França.

Al torneig aniran els nostres jugadors infantils benjamins de futbol acompanyat dels seus Entrenadors, Coordinador de futbol i els seus familiars.

Una experiència única pels jugadors i entrenadors, ells van a dormir a casa dels familiars del poble que organitza el torneig, un intercanvi de llengua i cultura a través del món de l'esport, els pares també gaudeixen el dia a dia amb dinars amb la gent del poble.

Aprofitarem per fer germanor amb el Club Footbal Lalbenque Fontanes, i mirar de poder fer algun intercanvi i poder estar convidats altres anys al seu torneig.

Ben aviat tindrem més notícies.

La Junta i la Coordinació.
Esport Base del Papiol.

reunió 2018

 

Enllaços per descarregar l'informació i documentació que ens farà falta per la sortida al Torneig Internacional de Lalbenque.

Autorització Sortida a França, Esport Base del Papiol.

PowerPoint França.

Targeta Sanitària Europea.

Enllaç web Mossos d'Esquadra (info).

Autorització per viatjar sol a l'estranger (document).

AMB EL SUPORT DE:
Estàs aquí:Home INFORMACIÓ GENERAL NOTÍCIES PUBLICADES Viatge a França 2018