POSTAL BONES FESTES 2017/18

Molt bona cavalcada de Reis a tots! Avui a dormir molt molt d'hora, que
us portin moltes coses el Reis! 
 Reis 18
 

L'Esport Base del Papiol ús desitja unes molt Bones Festes i un Feliç 2018.

Que tingueu una molt bona sortida i una millor entrada d'any.

Postal 2017 -18 Firma

 

FESTA PRESENTACIÓ 2017/18

El divendres 24 de novembre celebrarem la Presentació de les nostres seccions, equips i monitors/és de la temporada 2017/18.

La celebrarem al Pavelló Municipal del Papiol a les 20.30 h.

 Els nens/és de l'Esport Base hauran de vindre amb el xandall i l'equipació,els nens/es d'iniciació als esports hauran de vindre amb roba de carrer, aquell dia aprofitarem per fer les foto d'equips i seccions. Tots estaran convocats a les 19.15 h als vestuaris del pavelló.

Esperem que ens acompanyeu el dia de la Presentació, els nens/és estaran molt contents de veure el grades plenes de familiars.

A les fosques es veu tot millor!Moltes gràcies a tots i ens veiem el dia 24 de novembre.

 La Junta i la Coordinació.

Presentació 17.18

FESTA FINAL DE TEMPORADA 2016/17

Diumenge 18 de juny, celebrarem la Festa Final de temporada de l'Esport Base del Papiol, les activitats començaran a partir les 10.30 h al camp de futbol fins al migdia, els nens/es hauran de venir amb banyador, xancletes, tovallola i crema solar i amb moltes ganes de remullar-se i passar-ho bé.

 

L'activitat està oberta a tothom, així que podeu convidar als vostres amics a gaudir d'un dia en família!

 

La Junta i la Coordinació.

Festa Final 2016 

GRÀCIES

 

Bon dia i bones vacances d'estiu!

Un any més, al juny toca tancar una temporada i començar a treballar per la vinent amb les mateixes ganes de sempre i amb nous reptes.

Però abans ens volem acomiadar de tothom donant les gràcies per confiar un any més en nosaltres a formar els vostres fills/es com a persones dintre del món de l'esport.

Gràcies a tots els MONIOTRS/ES / COORDIANDORS que han estat treballant durant tot l'any fent una molt bona feina tan esportiva i sobretot educativa, sense ells no seria possible porta a terme els nostres projectes.

Gràcies als Delegats, pares/mares, familiars que cada setmana ens han acompanyat animant els seus fills/es a cada partit.

També donar les Gràcies als pares que estan a la Junta que cada setmana guarden una mica del seu temps per fer reunions perquè tots funcioni.

Molt bones vacances a tots i ara a descansar i agafar forces per la pròxima temporada, que ja la tenim cada dia més a prop, ens tornem a veure al setembre!

MOLTES GRÀCIES A TOTS!

La junta i coordinació.

Vacances 16-17

TORNEIG A FRANÇA

El passat cap 4 de juny, els nens de l'equip infantil de futbol de l'Esport Base del Papiol van anar a disputar un Torneig Internacional de futbol al poble francès de Lalbenque que organitzava el Club du Football Lalbenque Fontanes.
Al torneig va anar un autobús amb els jugadors, cos tècnic i familiars que els van voler acompanyar en aquesta experiència.

Després d'un dia ple de partits els nostres jugadors és vam proclamar campions del torneig i van poder aixecar la tan merescuda copa, tots tornen amb molts records d'una gran experiència viscuda.

L'endemà la premsa francesa es feia ressò a les pàgines esportives del torneig i ens felicitàvem pel torneig que havíem realitzat i del bon comportament tant dintre com fora del camp.

L'Esport base del Papiol vol donar les gràcies, al Club du football L'albenque Fontanes, pel tracte rebut tant a jugadors com a tots els familiars que els van acompanyar, segur que tornarem en les pròximes edicions!

La Juntan i la Coordinació.
Esport Base del Papiol.

IMG 3579

AMB EL SUPORT DE:
Estàs aquí:Home INFORMACIÓ GENERAL NOTÍCIES PUBLICADES