PREUS TEMPORADA 2019/20

 

INFORMACIÓ GENERAL

QUOTES ANUALS TEMPORADA 2019-20

 Les inscripcions fetes abans del 30 de juny, tindran inclòs l’abonament de la temporada d’estiu de la piscina. Per gaudir de l'abonament de la piscina us haureu d'adreçar a la recepció del CEM amb la inscripció i el justificant de pagament.

 La inscripció original l'haureu de fer arribar a l'oficina de l'Esport Base del Papiol, o per correu electrònica.

 El pagament de tota la quota anual en un únic pagament tindrà una bonificació i també inclòs l’abonament de la temporada d’estiu de la piscina.

 La inscripció de la temporada s’ha de realitzar amb transferència o ingrés al núm. de compte de l’entitat.

BBVA - ES82-0182-8171-29-0201539632 (Especificar el nom del nen/a).

 Els pagaments de la quota del mes de Novembre i Març s’hauran de realitzar amb transferència o ingrés i fer arribar el justificant per correu electrònic o a les oficines, si no es porta el justificant no es podrà seguir entrenant ni competint.

Roba esportiva Equips Federats i Escola Esportiva.

La roba esportiva va a part de la quota com expliquem a continuació.

Roba pack-1 (nou jugador).

85 €

Xandall, motxilla, paravent i roba entrenament.

Roba pack-2 (continuïtat).

60 €

Xandall, motxilla.

Roba per separat.

També es podran adquirir les peces de roba per separat.

Dipòsit equipació partit.

40 €

Pagament en metàl·lic en anar a buscar l’equipació a l’oficina del pavelló.

Els germans/es tindran un 50% de descompte en el dipòsit de a roba.

Dipòsit equipació partit. Germas/es.

20 €

Inscripció:
 
Aquest concepte inclou les despeses d'inscripció d'equips, mutualitats o assegurances, inscripcions del nen/nena o fitxes federatives, portal del federat. També inclouen les despeses de manteniment de material de l'Esport Base del Papiol.

Hi ha l’opció de pagar tota la temporada amb una única quota al principi de temporada.

Trimestres/quadrimestres: Aquest concepte està destinat íntegrament a la gestió de personal de l'Esport Base del Papiol, entrenadors, auxiliars i coordinadors. També a les despeses derivades de les competicions; fungibles com aigua i farmacioles, arbitratges, assegurances de responsabilitat civil, etc.

Roba: La roba no està inclosa dintre de la quota anual, la roba la pagareu a part quant us adreceu a la tenda Sports Diagonal allà tindran els packs de roba per la temporada. Trobaran 2 paks, el pack-1 (nou jugador), el pack-2 (continuïtat).

La roba dels packs és obligatòria per a tots els jugadors, si no teniu la roba de l’entitat, no podrem assistir als partits de lliga ni als entrenaments.

ESPORT BASE DEL PAPIOL

Carrer Pau Casals s/n (Pavelló Municipal) - El Papiol

Correu administratiu: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Telèfon: 657 014 151

També estarà l’opció de comprar les peces de roba que us facin falta per separat.

El dia que aneu a què us agafin les talles de la roba esportiva haureu de pagar el 50% de la roba i el dia que l'aneu a buscar l'altre 50%.

Quotes i Becats: Si alguna família té dificultats per assolir aquestes quotes, es poden posar en contacte amb l’entitat o amb serveis socials del ajuntament.

Direcció tenda:

SPORTS DIAGONAL

C/ Anselm Clave, 36 08750 Molins de Rei (Barcelona)

Tel. 93.175.05.21 - 93.175.05.20 – 93.175.05.19

Horari: De 9.00 a 13.30 h i 15:30 a 19 h. De dilluns a divendres

Equipació: El club serà el propietari de la roba dels partits (1a equipació amb pantalons, mitgetes i samarreta 2a equipació), al principi de temporada l’haureu de vindre a buscar a les oficines i haureu de deixar un dipòsit de 40 € i al final de temporada haureu de tornar la roba i es retornaran el dipòsit abonat.

IMPORTANT!!!!

1. PSICOMOTRICITAT ESPORTIVA (NOVA SECCIÓ)

 Dedicat a nens/es nascuts al 2014 (p5) i 2015 (p4) El nostre propòsit és aconseguir que treballin aspectes psico-motrius propis de la seva edat, a la vegada que entren en contacte i es familiaritzen amb nou material esportiu, el qual podran trobar al seu entorn en un futur.

2. EESCOLA ESPORTIVA FUTBOL, BÀSQUET I HANDBOL (SECCIÓ AMPLIADA)

 Els nens/es nascuts al 2013 aquest any començaran Escola Esportiva, solament entrenaran i aniran fent algun partit amistós durant l’any.

 Els nens/ nascuts el 2012, començaran a competir a les lligues del consell escolar del baix Llobregat (CEBLLOB).

3. INICIACIÓ ALS ESPORTS ADAPTATS (NOVA SECCIÓ)

 Destinat a persones amb alguna discapacitat intel·lectual, realitzaran esports adaptats al pavelló.

4. Si al setembre no tenim la butlleta d’inscripció amb el justificant de pagament, el nen/nena no podrà començar ni els entrenaments ni la competició.

5. El justificant de pagament de la inscripció (junt amb el del nou inscrit, si s'escau) s'ha de lliurar amb la butlleta d'inscripció correctament complimentada.

Ha de constar-hi el nom del nen/nena inscrit/a. Si no és així, no es podrà tramitar la llicència federativa la mutualitat, l’assegurança i no podrà iniciar la temporada amb normalitat.

6. Adjuntar la documentació amb el nom del jugador, justificant de pagament.

7. Amb les inscripcions cal adjuntar una fotografia i fotocòpia DNI/NIE i targeta sanitària.

8. Si feu la inscripció abans del 30 de juny, tindreu l’abonament d’estiu de la piscina (CEM Papiol) els tres mesos d’estiu.

 

CANALS DE COMUNICACIÓ

L’Esport Base del Papiol té 5 canals de comunicació oficial.

- Pàgina web: esportbasedelpapiol.com

- Correu electrònic: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

- Facebook: /esportbasedelpapiol

- Twiter: EBPAPIOL

- Instagram: ebpapiol

- Correu electrònic i telèfon de Coordinació: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. / 657.014.151 (Albert Alujas).

Els whatsapp d’equip és un canal d’informació entre pares i entrenadors. L’Esport Base del Papiol no es fa responsable de les converses, opinions, etc., que si difonen, ja que no és un canal oficial de l’entitat.

És bo utilitzar-lo per rebre horaris dels partits i altres notificacions, és un canal ràpid però hem de fer-ne un bon ús.

L'horari d’oficina d'atenció al públic és els dilluns de 18.00 h a 20.30 h al pavelló, per a qualsevol pregunta o consulta, per altres horaris s'haurà de posar en contacte amb coordinació per concretar si és possible, també es pot enviar correu electrònic tant al correu This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , com al de This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (Albert Alujas).

Normes: Al començament de la temporada us entregarem un nou exemplar de les normes de conducta i recomanacions tant de nens/es i familiars també les podreu trobar a la nostra web.

Tant aquestes normes i recomanacions com el reglament intern estarà penjat a la nostra web perquè pugui ser consultada en qualsevol moment.

Tota aquesta informació la trobareu penjada a la nostra web: www.esportbasedelpapiol.com

LA JUNTA I L’EQUIP TÈCNIC DE L’ESPORT BASE

 

Share
AMB EL SUPORT DE:
You are here: Home ENTITAT PREUS TEMPORADA